No power at all 1999 Isuzu rodeo

Use this forum to discuss audio and electronic upgrades for your Isuzu

Moderator: Staff

No power at all 1999 Isuzu rodeo

Postby Lzgmer » Sun Jan 08, 2017 7:42 pm

So I recently had to change the gaskets on my intake manifold for my 1999 Rodeo 6cyl. Got everything out and back in fairly easily with only having to replace a few radiator hoses. When I went to turn it over to check that everything was good, the light came in on my dash and I heard the fuel pump go off, but when I turned the key to start the whole thing went dead and just clicked. Now when I turn the key there is no power at all even though the battery is charged. Fuses look good too and I double checked all my connections to make sure everything was plugged in. Any advise?
Lzgmer
Drives on Pavement
 
Posts: 3
Joined: Sun Jan 08, 2017 7:36 pm
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time

Sponsor
 

Re: No power at all 1999 Isuzu rodeo

Postby Buster28 » Mon Jan 09, 2017 6:49 am

Are there any illuminated lamps on instrument panel when the ignition switch is in the Run position?
Will the headlamps illuminate?
Does the horn sound when operated?
02 Rodeo Sport 4X4 3.2L V6
01 Rodeo Sport 4X4 3.2L V6
User avatar
Buster28
4L30E Guru
 
Posts: 7287
Joined: Fri Dec 18, 2009 12:28 pm
Location: RI
Has thanked: 5 times
Have thanks: 837 times

Re: No power at all 1999 Isuzu rodeo

Postby Lzgmer » Tue Jan 10, 2017 6:39 pm

No to all three, it's as if there is no power getting anywhere in the vehicle.
Lzgmer
Drives on Pavement
 
Posts: 3
Joined: Sun Jan 08, 2017 7:36 pm
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time

Re: No power at all 1999 Isuzu rodeo

Postby Buster28 » Tue Jan 10, 2017 7:16 pm

It appears that the battery is completely dead or the battery cables are not connected.
Click on image to expand.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
02 Rodeo Sport 4X4 3.2L V6
01 Rodeo Sport 4X4 3.2L V6
User avatar
Buster28
4L30E Guru
 
Posts: 7287
Joined: Fri Dec 18, 2009 12:28 pm
Location: RI
Has thanked: 5 times
Have thanks: 837 times

Re: No power at all 1999 Isuzu rodeo

Postby Lzgmer » Tue Jan 10, 2017 7:28 pm

The battery is fully charged, but I will try an check the connections. Thanks for the diagram!
Lzgmer
Drives on Pavement
 
Posts: 3
Joined: Sun Jan 08, 2017 7:36 pm
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time


Return to Audio & Electronics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests